Home
Campingplaats
Campercorner
Toiletgebouw
Vakantiehuisje
Route + Plattegrond
Omgeving
Gastenboek

Tarieven - algemeen
Seizoen - Arrangement


ONLINE RESERVEREN

Links
Contact
Sitemap
Voorwaarden


anwb

vekabo

camper

In het centrum van de variaties

Onze camping biedt ongelooflijk veel mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. Het is het middelpunt voor Uw uitstapjes. Wij geven enige suggesties binnen een straal van 30 km.

Heel verleidelijk is het bos welke onze provincie overschrijdt, het loopt tot in Friesland en mysterieus is de in het duister, bemoste groene laag die het licht weerkaatst en in het najaar zijn er de Witte wieven.

Voor de liefhebber van Dorpen en Stadjes is er keus genoeg.


tegenlicht


Fietsend, tegen de wind in, Langs vaarten tussen Rietkragen liggen Vogelkijkhutten verscholen. Lepelaars, Ganzen, vraag eens rond op de camping wie de meest uitzonderlijke vogel heeft gespot. Voor de visser is er een Eldorado aan viswater in de directe omgeving.

oude vaart Uffelte

Het afwisselende Coulissenlandschap in Drenthe is het waard ontdekt te worden, oude Statige Boerderijen en lanen met Fruitbomen die vragen om door U geplukt te worden.
Met gezellige Ambachtelijke markten, Dorpsfeesten of hier en daar een Fair.

kerkje


Het natuurschoon varieert van Bos en Hei tot waterpartijen waar gevaren wordt door eeuwen oude kanalen en uitgestrekte plassen, Soms de laarzen aan om door het zompige Veen te banjeren of er wordt gewandeld over Bruggetjes met Restaurantjes en echte toeristen Winkeltjes.

giethoorn


Om de hoek, het bospad af lopend in het Uffelter Binnenveld, komt U een bijna dicht gegroeide ven tegen met aan de natte waterkant het beschermde plantje zonnedauw.
Ook deze vegetatie moet eten om te overleven. Hier is de zonnedauw een libel aan het verteren.

giethoorn


Oneindige Heidevelden waarover een enkel Schelpenweggetje als fietspad loopt is een must. Of je loopt over de Boomtoppen en hoort niet alleen de vogels, je ziet ze vliegen tot het einder. Naar het grootste Hoogveengebied van ons kikkerlandje.

bos


En als je heel stil bent kun je het getjilp van de vogels op de Camping horen.En als U dan ’s morgens wakker wordt met een bleek zonnetje op je tentdak is het tijd om ons mooie Drentse landschap te gaan verkennen.
Klik dan op deze link ..........

wandelen en fietsen in Drenthe

Kijk ook eens op onze Link pagina, daar staan nog meer leuke suggesties voor een uitje.

bos

De paden op de lanen inmolenboskamperfoeliekamperfoelie